Най-продавани

Категории

Производители

Нови продукти

Търговски марки Съдържа 26 търговски марки

за страница
Показване на 1 - 12 от 26 артикула
 • AIRTEX

  AIRTEX (Сарагоса, Испания) принадлежи към групата UnitedComponents, най-големия световен производител на автомобилни горивни и водни помпи.

  0 продукта

 • AKEBONO


  Akebono произвежда широка гама спирачно-фрикционни материали в това число спирачни апарати и барабани. 

  0 продукта

 • AVA

  Основана през 1996 г  със седалище в Маса, Италия, AVA Cooling System става европейски дистрибуционен център на продукти свързани с охлаждането на двигателя и климатичната система на автомобила.

  0 продукта

 • BIRTH

  Формулата за успеха на Original Birth е сбор от технологични и фирмени иновации, които правят компанията по-конкурентна от всякога.

  0 продукта

 • C.F. GOMMA

  Висококачествени и разнообразни гумени части за автомобила, разработени съвместно със световноизвестния производител PIRELLI.

  0 продукта

 • CONTINENTAL

   Производител на гуми за автомобилостроенето, селското стопанство, тежкотоварни камиони и автобуси, както и изделия от гума за промишлеността. Компанията е 4-та в света по производство на гуми.

  Компанията произвежда и спортни гуми за автомобилните спортове.

  0 продукта

 • CS GERMANY

  CS Germany произвежда пружини за амортисьори и листови ресори чрез модерна производствена технология, основаваща се на най-ново машинно оборудване и използване на предпазващи от корозия материали - хром-силициум или хром-ванадий, което гарантира високото качество на продуктите.

  0 продукта

 • CTR

  CTR е водещ корейски производител на части по окачването (шарнири, накрайници, носачи и други) за леки автомобили, камиони, автобуси вече повече от 30 години. Компанията e утвърдила своити позиции на пазара доставяйки най-сигурните продукти с най-високо качество създадени чрез използването на най-новите технологии

 • ELASTOGRAN

  ELASTOGRAN GMBH е една от водещите компании в областта на производството на  полиуретан и производни продукти. Високотехнологичната група на BASF, в която попада ELASTOGRAN има ноу-хау за полиуретановите продукти от повече от 30 години. Централата на компанията се намира в Лемфьорде и е международен център за технологии на BASF – Полиуретан.

  0 продукта

 • FEDERAL MODUL

  Federal Mogul е основен доставчик на продукти, услуги и решения за първоначално и последващо вграждане и е партньор на множество вносители и търговци от цял свят. В продължение на повече от век, поддържа лидерски позиции на пазара разработвайки богат асортимент от артикули използвани за нуждите на новите генерации автомобили.

  0 продукта

 • GMB

  MB е един от най-големите производители на автомобилни части в световен мащаб. Компанията предлага водни помпи, карета, обтегачи и паразитни ролки за повечето европейски и азиатски автомобили. Всички продукти са конструирани, разработени и произведени съблюдавайки най-стриктните дизайнерски и производствени ръководни принципи и на най-високо качество

  0 продукта

 • HELLA

  HELLA разработва и произвежда осветителни и електронни компоненти и системи за автомобилната индустрия, както и управлява една от най-големите световни мрежи за дистрибуция на резервни части за автомобили, консумативи, инструменти, авто диагностика, технически данни, климатични станции и др.

  0 продукта

Показване на 1 - 12 от 26 артикула